ࡱ> 9 RCbjbj2jl.#.#.#8f##|` $ $",$,$,$,$,$,$$} `·,$,$,$,$,$·fA,$,$׷fAfAfA,$",$,$fA,$fAfA@C$,$# ׿,8".#N<԰^02j?bfA[10087] L?eNlQqQNN{tf[Ջ'Y~ Ym_lwؚI{Yef[ՋRlQ[ NOO Nt^Vg f[(ufN 0^(uL?e{t 0 Ng~]W fWS'Yf[QHr>y2000t^Hr SfNv 10 0L?e{tf[ 0 e`;N ~eQHr>y 1992t^0 20 0{fL?ef[ 0 UNgI{;N -NVNNQHr>y 1991t^0 30 06R^RgNSU\vS`  Nbb 0 ehyreYeyrWY FURpSfN 19960 40 0lQqQL?ef[ 0 RJe\f -NV>yOyf[QHr>y 19890 50 0l%SNlQy蕄vO4OsQ| 0 ES(te -NVNl'Yf[QHr>y 20020 60 0?e^ 0 mKQ FURpSfN 19640 70 0Vl"[v'`(TSVvxvz 0 e[ FURpSfN 19740 80 09ei?e^ 0 4b~eYe,g NwmыeQHr>y 19960 90 06R^RgNSU\vS`  Nbb 0 ehyreYeyrWY FURpSfN1996Hr0 100 0VlQqQL?ev``qS:g 0 ehyreYeyrWY Nwm NTfN^1999t^Hr0 110 0lQqQNirvltKNS 0 WeYeyrWY Nwm NTfN^2000t^Hr0 120 0Y-N_SO6RN0WelQqQ~Nm 0 ȏKQ\ё<\e Nwm NTfN^2000t^Hr0 130 0>yOQY~ 0 bSh FURpSfN1980t^2gO,{2Hr0 140 0ckIN 0 ~W\e -NV>yOyf[QHr>y1988t^Hr0 150 0V0We?e^v{t[-NvlQqQL?e 0 [SY SN'Yf[QHr>y1997t^Hr0 160 0ƖSO b~Nmf[ 0 TNBSee Nwm NTfN^1999t^Hr0 170 0N{|L:Nv~NmRg 0 R)RSKQ\ Nwm NTfN^1995t^Hr0 180 0lQqQL?eNlQqQNR 0 <\SbeN)R -NVNl'Yf[QHr>y2002t^Hr0 z'`(Nf[`Nvv z'`(  L?eNlQqQNN{t /fNxvzV[L?e:gsQSvQ]\ONXT[>yOlQqQNRۏL gHe{tvyf[0[v;NSO/fV[L?e{tCgvTlb gTbb[SO/f>yOlQqQNR1\Ǐ z [_{OlۏL1\;NSO0[SOvsQ| [/fNNq_Tv0 f[`Nvv yf[0WtTyL?esaT;mR Qnx0WbcL?e;mRSvQSU\ĉ_ OۏL?e{tvyf[S0l6RSTsNS0Ǐ[L?e{tf[W,gtvbc up;m0WRgTYtTy{|Wv YBgv{t0 zQ[N8hBl ;`SOBl  L?eNlQqQNN{t /fNrzvf[y wQ gtcN[^(uv~Tvyrp0Vdk (Wf[`N,g ze Neb bc}YL?e{tf[vf[yFhg lavQW,gwƋv|~'`SNeb f[`N,g z[RT|[E0L?e{tf[wQ g['`0^(u'`vyrp V (Wf[`Ne '}[~T-NV[E0PtVYvtbgN[~ Se;`~TxvzbVL?e{t-Nv~T;N Y?e^L[MO0L?e{tNL?esXvNRsQ|0?e^SO6RRe0L?ev#N6R^0V[lQRXT{t0?e^QV{NgbL0?e^vlSSi0L?eHesI{ :_SL?ef[v^(u'`0Ǐ[L?e{tf[W,gtvbc f[u^S_0Rup;m0WRgTYtTy{|Wv YBgv{tv4ls^0|HhORg/f,gf[yv͑pST0 ,{Nz0lQqQL?e[ f[`NprIN?e^v+TIN0lQqQNRvyr_SvQNyNNRv:S+R0lQqQL?ef[vi_Sf[`NxvzL?ef[v_0xvzlQqQL?ef[vel N0?e^v+TIN^IN?e^NrIN?e^ N0-NV?e^vN,gb-N.Y00WeT~0yr+RL?e:S N0lQqQNRv+TINNyr_ V0lQqQL?evi_Nyr_ N0f[`N0xvzlQqQL?ef[vaIN mQ0f[`NxvzlQqQL?ef[vW,gel ,{Nz0?e^L f[`Np?e^LvLu[0^:W~NmagN Nv?e^L0bV[l[VRbT0We?e^LCg vLu[0z_HhO N0?e^LYƉ҉vtRg 10NVE>yOsQNۏekvchSO| w?e^L 20N N T~NmSO6R w?e^L 30NzN'`WN^zN'`WvRR w?e^L 40NNLuLSU\bJTvib w?e^L N0bVv?e^L 10VRbvLCg 200WeT~?e^vLCg N0bV?e^LlS V0HhORg 10bVysNS؏ gY܏ 20t^NpeASN g6eeQE\i  -NV?e`HNN 30z_~?e^v\O(u/f c5 N/f Rhh 40V0We?e^vL 504lLNOSOv4\,\YX ,{ Nz0L?e~~N:gg9ei f[`NpL?e~~vN,t0VRb:ggvoS`Q00We?e^:ggvoS`Q0HhORg N0L?e~~v+TIN N0L?e~~vgb } N0L?e~~v{|W V0L?e~~~gv~_0L_0v~L_ N0L?e~~v{tB\!kN{tE^^ mQ0L?e~~v^SR N0VRb:gg9ei kQ00We?e^:gg9ei ]N0HhORg 10z_^?e^:gg9eiv b^^y !j_ 20V[SU\RYXTO 30QV{NgbLvRy0cؚL?eHesvbRc"}  N~VvgbL@\ ,{Vz0V[lQRXT6R^ f[`NpV[lQRXT6R^v+TIN0V[lQRXT6R^vtW@x0V[lQRXT6R^v N~~g0V[lQRXT6R^v N'YЏ\O:g6R0V[lQRXT6R^Џ\Ov N'Ys N0sNlQRXT6R^v N'YtW@x 10QY~6R 20R~6R 30R{|6R N0-NVlQRXT6R^v N~~g 10?el~ 20L?e~ 30b/g~ N0V[lQRXT6R^v N'Y:g6R 10zNoR:g6R 20^?eR?e:g6R 30eHN":g6R V0V[lQRXT6R^v N'YЏLs 10 ۏS ՋU_(u0NN N 20{t 30 QS ,{Nz0L?eQV{ f[`NpsNL?eQV{v{|W0yrp0SR0 z^0el N0L?eQV{i 10sNL?eQV{v{|W 20sNL?eQV{vyrp N0L?eQV{vSR 10l;NSR 20|~SR 30t'`SR 40SLSR 50ReSR 60CgSSR N0L?eQV{el 10RYcl 204YΘfl 30_\l 40yr'`R>Nl:pR>NlT ^gR>Nl V0L?eQV{ z^ 10Ss nx[vh 20yf[Km b6ReHh 30~Tċ0O O eHh 40[eS *QV{ N0HhORg -NV~Nm,{NGcLr  z_^[GYBh2m$NGTv^bz[BhG  _WR vΘl ^]0W3S;`SOeHhvދu ,{mQz05uP[S?e^ f[`Np5uP[S?e^vmIN0VY5uP[?e^SU\vrQ0-NV?e^ NQ] z05uP[S?e^vSU\aIN 5uP[S?e^vmIN VY5uP[S?e^vSU\rQ VY5uP[S?e^[bVv/T:y -NV?e^ NQ] z ?e^ NQ] zv;NQ[ NQek -NV?e^v NQsr 5uP[S?e^v^(u^5uP[S?e^vaIN HhORg V[Oo`Qz^ VRbg:ggQ9e'YLRQYQyOs^[ -NV5uON40*NV[YSw ?e^ NQ] z v!PfN KQgShQ No y?e^\^N'YWQz ,{Nz0?e^Ǒ- f[`Np?e^Ǒ-vN,i_0WTOSvQ?e^Ǒ-ĉR0bV?e^Ǒ-6R^SU\rQ0bV?e^Ǒ-NVEch ?e^Ǒ-i ?e^Ǒ-v+TIN ?e^Ǒ-vyrp ?e^Ǒ-vvh ?e^Ǒ-vSR WTOĉ[v?e^Ǒ-ĉR ?e^lQ_bhǑ-vel lQ_bhvN,i_ bheNv6R b/gĉyO gRb6R VYL?eelċN y gSNlQqQ"NvQ.U bS ^z ?e^  >yOO4OsQ| e!j_ ,T RgNċN HhORg ^]^QsnkblQ_bh bNlQSzhrh 3000CQS_ @b ,{]Nz0L?eHes f[`NpL?eHesv+TIN0q_TL?eHesvV }0YUOcؚL?eHes0ON[?e^v+TINN^ L?eHesi L?eHesvi_ q_TL?eHesvV } cؚL?eHesvN,Ƌ cؚL?eHesv6R^Re ^z ON[?e^ 10 ON[?e^ v+TIN 20 ON[?e^ vQ[ 30 ON[?e^ v[sagNN_ [ ON[?e^ vRgNU\g ,{ASz0?e^~Heċ0O f[`Np?e^~Heċ0Ov+TIN0?e^~Heċ0OvvvTaIN0?e^~Heċ0OvchSO|0VY?e^~Heċ0OvN, z^ ?e^~Heċ0Oi ?e^~Heċ0Ov+TIN ?e^~Heċ0Ov;NSO ?e^~Heċ0O/f?elNb/gv~N ?e^~Heċ0OvvvSvQV ?e^~Heċ0Ovvv ?e^~Heċ0OvV ?e^~Heċ0Ov{|W ?e^~Heċ0Ovd\O ?e^~Heċ0OchSO|vnx[ ?e^~Heċ0Ov z^ HhORg ͑^\[R?e^L蕞[elQ_ċN6R^ ,{ASNz0 eQN SNVEch f[`NpWTOvW,gl_ĉRT*NbXTvCg)RNINRvQ[0-NVReQWTOT?e^v?eV{NvsQL:NZP'Yte0ReQWTOvǏ z 1\/f-NV?e^NVEchvǏ z WTOSvQĉR WTOiQ WTOvW,gl_ĉR WTObXT^N gvCg)RT^bbvINR ReQWTO?e^͑e:N][MO ReQWTO?e^?eV{v HhORg ^NwN'Y(^NwsO@\ ^]kpfz ͑xQ teQ 'Yl T W>NO kXzz0kzzR qQR  L?ef[ N͋ ge/f1u_Vf[--------(W1865t^cQv0 S_RzN------0------NRl :NL?e{tb:Nrzf[ySb NNW@x0 1961t^ ̑yO 1\ gNL?e{t0 20(WbV zlCg1u-NVqQNZQLO0  30mKQ:N V[CgRR:Nzl0L?e0Sl Ny0 40Xt;N _ N'`v` )Yua`0y0  50LD`yrv 0L?ef[[ 0vQHr0h_@wL?e{tf[\O:NNrzf[yvދu0 60id\9hv 0SN>yO 0NfN[SNpS,{[NvKOۏLNc0 70gbV:N  N/f)Yuv?elRir0  801993t^10g1e 0V[lQRXTfLagO 0ck_[e ُh_@wbVvlQRXT6R^vck_nxz0 909hnc 0V[lQRXTfLagO 0v gsQĉ[ YVNSN1u0Wb-NVV[lQRXT0 100(WbV Nlh[b|~N^\NNllb|~ SvQ[Tvcw0 ST{Hh 10 20 30 40" 50 60" 70 80" 90 10 $Ref0k\4R qQR [k\HQ$RevQ[ 6qTft1u $Rv勘eR0 (W^:W~NmagN N L?e[ NǑS:_6Re__U\]\O ST{Hh 0L?eHesv[s dN^z~~bXT_{u[vĉz6R^Y L?e[؏eS^c:yb}TN0:_6Re_/fNUOL?e[ǑSvNye_0 GWCg/fNy:Nt`vL?e[e_0 ST{Hh cknx0GWCg_[e_/fL?e[ccNN͑'YvCgR TeS_RCg~ N^\ O N^\(WvQLVQ gN[v;NCg0 30>yO;NINl6RNǏSTy{|Wvl6R g@w~bsQ|, NX[(WSR Nv:S+R ST{Hh0>yO;NINl6R/f(W^del6RvW@x N^zwegv [Ɩ-NS fTNhhQSONlvg'Y)RvT?ag NǏSvl6R gSR:S+R0 USy b0k\R qQR Nk\vV*N T{Hh-N QN*NcknxvT{Hh v^bcknxT{HhvSQeQr^TvbSQ T{Hh bY  勘eR0 1.-N.YN0WesQ|/fS_NeV[L?e9eiv͑{|[KNN vQ;NAm/f A.-N.YƖCg B.0WeRCg C."?eƖCg D.NCgRce 2.V;`~Џ(uvQee_/f00000 0 A.ƖSOQee_ B.YXTOQee_ C.L?e#6R D.*NNQee_ 3. SO6R/fc(u6R^RNV[vbbL?eQV{NRv:ggTNXTvLCg0~gTvNsQ|v;`y0 A.L?eQV{ B.zl C.Sl D.hg 4.bNZQT?e^[RT|NlOvNag͑ nS/f A.O]\O B.lQsQ]\O C.O]\O D.Oo`Yt 5.^Џg gu}TR gnfMvlQRXTN(ub__/f000 0 A.N6R B.YN6R C.X(u6R D. N6R 6.L?egbLv;NSO/fb g vL?e:gsQT>yO~~0 A.zlCg B.SlCg C.vcwCg D.L?eCg 7.bV7u T_ck8^OagN:Nt^n \ A. B. C. D. 8. c[lĉ[ bVVRbv[SO6R[L 0 A.ƖSO#6R B.;`t#6R C.VRbhQSOO#6R D.VRb8^RO#6R 9. vcw/fclQl[V[L?e:gsQSvQ]\ONXTvvcw0 A.zl B.e C.lQl D.Nl?eOS 10.NLu N,{N*N^z8^Ne[6R^vV[/f000 0 A.V B.-NV C.a'Y)R 0D.V ST{Hh 10B 20D 30A 40C 50A 60D 70C 80B 90C 100A Yy b0k\R qQR Nk\vN*N T{Hh-N QN0RN*NcknxT{Hh v^bvQNSR+RQeQr^TvbSQ T{Hh b*g hQ 勘eR0 1.O gN NQye_ A.?aO B.:_6RO C.k^O D.cMRO E.^ߏO 2.L?e|~Yvcwv;NSO/f A.gb?eZQ B..V[CgR:gsQ C.Sl:gsQ D.>yOVSO E.lQl 3.LMOR{|RRv }/f A.]\O'`( B.LRA~{ C.#N'Y\ D.DyOvcwSO|N6R^Sb A.ZQvvcw B.NlOvvcw C.hg:gsQvvcw D.Nl?e^OSFU6R^ E.evvcw 6.N N N~vCgPsQ|:NhQ L?e~~SR:N A.L6R B.B\~6R C.ƖCg6R D.6R E.RCg6R 7.``Yevel g( ) A.Lp B.u[ C.[k D.xQW:y E.ybċNbybċ 8.eL?ef[LusQNL?eHesv wl g( ) Hes/f[Eb~NhQb~KNk Hes/f[bvNRϑNSN[bvNRϑKNk Hes/fCgRO(uvHeg Hes/fsQ|OSv~g Hes/fNQNbeQbHegNmKNk 9.c6RLN,SR:N A.MRc6R B.s:Wc6R C.Oo`c6R D.Sc6R E.[ec6R 10.:N^:W;mRcO~%'`0b/g'` gRv-NN~~ g A.N:gg B.LNOSO C.TlQS D.^JTlQS E.b/gNfz ST{Hh 10ABDE 20ABCDE 30ABCDE 40BE 50ABDE 60CE 70ABCDE 80ABCDE 90ABD 100CDE N{T{k\8R qQ32R 6R[L?egbLR^u_TNSR ST{Hh T{1 l;NƖ-N6R2 ϑRNL3 ~y{4 ͑p5 9_'`0 {L?eQV{(WL?e{t-Nv͑0WMO0 ST{Hh T{1 L?eQV{/fL?e{tvsTvQNL?eRЏLvW@x 2 /fL?e[vL#TS%cMbzfvS 3 /fOL?e{tؚHeSTcؚ?e^ZOvsQ. 4 L?eQV{vl;NS0yf[SOۏte*NL?e{tvl;NS0yf[S0 {L?e{tl6RSvW,gBl. ST{Hh T{1 glSO/fl6RSv9h,gMRc 2 gl_O/fl6RSvW,gs 3 gbl_%N/fl6RSv͑agN 4 ݏl_vz/fl6RSvO0 L?eS_[>yO gNHN\O(u ST{Hh T{1 [>yO~Nmu;mvSU\wOۏb;xv\O(u 2 [>yO|^yu;mvR\O(u 3 [L?eS_vcknxċN e N/fS_e(u _N N/fS_N0 mQ16R Blf[u\OT{e gLS%cvR &TRgYS$RSj4B^j~&<<Jtx0BTv(@@Tbp~":Rjl~ & F & F",@jHVfv"4 & F & F & F & F & F & F4FZhv &(:  & F & F & F & F & F & F.FLpv<JZn (*@ & F# & F" & F! & F  & F & F & : N b v !!!!!"."8"T"|"~" & F) & F( & F' & F& & F% & F# & F$~"""""B##"$$$B%D%P%&&<&n&&&"'''(((.):)WD`WD` & F & F""""@%D%L%&<&''' '.):))))))$*,*****^++++",,,.,,,,334l4v4x4555<<<<<="=d===x>>>.?0?2?N?Z??@>@`@l@@@@@~BBBzC|C OJQJaJOJQJ\aJmH o(sH OJQJ\aJo(OJQJ\aJ5OJQJ\aJo(5OJQJ\aJL:))))$*0*****X+Z++ ,",,-^---P...>/x///0j0 & Fj0001`111@222 3X33334j4l4525z5556H6n666.7l7l7778R8889@9999:8:N:d:::;>;~;;<<<n<<<<gWD1`g & F<="=d=f=====>6>x>z>>>>>>?0?2?N?Z?????>@`@WD` & F`@l@@@@@@@BHB~BBBB|CCCCCCCCC&`#$ @dVDWD<^@`d VD/WD^` & F`WD`|C~CCCCCCCCCCCCC OJQJaJ0JmHnHu0J j0JU 0182P. A!"#$%S  iF@F cke $1$a$$CJKHPJ_HaJmH nHsH tHA@ ؞k=W[SO4 @4 u$ 9r G$a$CJaJ)@ uxj(01SYv&Hf -Nyqrwx !,j|5D\pz 5?KUl}<MSY_ntz  * 1 8 ? F M T ] e m t  6 ? L Z c o t ~ $ + 3 ; C K X d n v }     I O V \ a f p u z  % - 7 C O Y f s '1;ISXmn~ *>?DEUxS  7Rp @q\]ou](\{5Xq @f56$7^s )Ft'2CT 7ghz<=MNTgx06@HPXYe $?@Uu00000000@0@0@0@0@0@0@0@0@0@0@0@0@0@0@0@0@0@000 00 000 00 00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 0 0 0000 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0000 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0000 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0000! 0" 0" 0" 0! 0! 0000" 0000# 0$ 0$ 0$ 0# 0% 0% 0# 0# 0& 0& 0# 00000' 0( 0( 0( 0' 0' 0' 0) 0) 00 000 0 0 0 0 00000000000000000000 0000 0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 0 0 0 0 000000000000 0000 00000 00000 00000000000 0 000@0@0@0 0 "|CC".4 <@4~":)j0l7<`@C#%&'()*+,-/0123C$ !!'()1LPRZnsuw   $%'AEFI`deg #$%)*,/FJMPqux{prvx!+,ij{| 46CE[]opy{  45>?JKTUkl|};<LNRTXZ^_mosuy{    ) + 0 2 7 9 > @ E G L N S T \ ^ d f l n s u   5 6 > ? K L Y Z b c n o s t } ~  # $ * + 2 3 : ; B C J N W X c d m n u v | }       H I N O U V [ \ ` a e f o p t u y z   $ % , - 6 7 B C N O X Z e g r t &'01:;HIRSWXln}~  )VYZemnrwx~ !Rb~  28ISkqrs  9Ahs[]notu\_~'*.:<IKY[^u} 147:TWZinpsu(?BDcehj  "#'(,-236<=  !#&19=GKY]`dnru  !(+@HKY\psvy&'12BEOVZko~  ()/09:CDOPYZbchqruwyz;=KNSTVXfiwz.05689?AGIOQWY`bde   !#$<@TU_`ijtuwxchQRde ?Cx{SVTU]`x{$)BHPTWZrxINhmuz|WXWXhiyzeiEFmn3ss333333s33333ss333s33333333333ssssssssssssssssss3ss3ssSY!  6 ? Z b o ~ $ * + K d   I N O t u  $ - 7 O X :IX?Eux6<2 05SUbO(umg]FUf[bw*C:\Documents and Settings\w\Lhb\Ym_lwؚI{Ye.docw7C:\Documents and Settings\w\Lhb\Ym_lwؚI{Ye 0L?e{tf[ 0f[Ջ'Y~.doca(C:\WINDOWS\TEMP\Ym_lwؚI{Ye 0L?e{tf[ 0f[Ջ'Y~.doca(C:\My Documents\'Y~\ 0L?eNlQqQNN{t 0f[Ջ'Y~.docwzjD:\'Y~\ 0L?eNlQqQNN{t 0f[Ջ'Y~.doc,r(:"Ʋj~<v\m2D8ތ\w&־ @T(d~ao.hm|O$+0O+ܴ~,0$k /H4S0^n !D2[0 3ԦD5q EeF*\]IκP}KnBeFODp2nQd|2 \YR䊨/E_ZV4 [j #D_*X_(la`|kb|I#VcȠ:GdOdgPtOzgjPn(?nPxn!:^qvu<|qu-5sdzZsnexgPtԇvYIy6 i|2\x<5~T[hh^h`o(0 H\H^H`\hH) \^`\hH. \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH.hh^h`.^`.pp^p`.@ @ ^@ `.^`.^`.^`.^`.PP^P`. \^`\hH. H\H^H`\hH) \^`\hH. \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH.HH^H`o(^`o(0  ^` o(044^4`o(  \ ^ `\) \ ^ `\.\ \\ ^\ `\.\^`\)\^`\.ww^w`o(0 H\H^H`\hH) \^`\hH. \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH.hh^h`o(0 H\H^H`\hH) \^`\hH. \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH.  ^` o(0 H\H^H`\hH) \^`\hH. \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH.hh^h`.^`.pp^p`.@ @ ^@ `.^`.^`.^`.^`.PP^P`.hh^h`o(0H\H^H`\)\^`\.\^`\.4\4^4`\) \ ^ `\.| \| ^| `\. \ ^ `\)\^`\.hh^h`o(0 H\H^H`\hH) \^`\hH. \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH. 0^`0o(0  ^ `o(^`o(0\^`\.4\4^4`\) \ ^ `\.| \| ^| `\. \ ^ `\)\^`\. ^`o(0 H\H^H`\hH) \^`\hH. \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH.hh^h`o(0 H\H^H`\hH) \^`\hH. \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH.hh^h`o(0 H\H^H`\hH) \^`\hH. \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH.hh^h`o(0 H\H^H`\hH) \^`\hH. \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH.hh^h`o(0 H\H^H`\hH) \^`\hH. \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH.hh^h`o(0 H\H^H`\hH) \^`\hH. \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH.hh^h`o( H\H^H`\)\^`\.\^`\.4\4^4`\) \ ^ `\.| \| ^| `\. \ ^ `\)\^`\.hh^h`.^`.pp^p`.@ @ ^@ `.^`.^`.^`.^`.PP^P`.HH^H`o((\(^(`\)\^`\.p\p^p`\. \ ^ `\) \ ^ `\.\ \\ ^\ `\.\^`\)\^`\.hh^h`.^`.pp^p`.@ @ ^@ `.^`.^`.^`.^`.PP^P`.hh^h`o(0 H\H^H`\hH) \^`\hH. \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH.hh^h`o(0 H\H^H`\hH) \^`\hH. \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH.hh^h`o(0 H\H^H`\hH) \^`\hH. \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH.  ^` o(0 H\H^H`\hH) \^`\hH. \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH.  ^` o(0 H\H^H`\hH) \^`\hH. \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH.hh^h`o(0 H\H^H`\hH) \^`\hH. \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH.hh^h`.^`.pp^p`.@ @ ^@ `.^`.^`.^`.^`.PP^P`. 0^`05o(0t0t^t`0o(0\^`\.\^`\.4\4^4`\) \ ^ `\.| \| ^| `\. \ ^ `\)\^`\. 0^`0o(  H\H^H`\o(0^`o(0 \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH.hh^h`o(0 H\H^H`\hH) \^`\hH. \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH.hh^h`o(0 H\H^H`\hH) \^`\hH. \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH. \^`\o( H\H^H`\hH) \^`\hH. \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH.  ^` o(0 H\H^H`\hH) \^`\hH. \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH.  ^` o(0 H\H^H`\hH) \^`\hH. \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH.  ^` o(0 H\H^H`\hH) \^`\hH. \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH.hh^h`o(0H\H^H`\)\^`\.\^`\.4\4^4`\) \ ^ `\.| \| ^| `\. \ ^ `\)\^`\. 0^`0o(  H\H^H`\hH) \^`\hH. \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH.0^`0o(0 H\H^H`\hH) \^`\hH. \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH.hh^h`o( H\H^H`\)\^`\.\^`\.4\4^4`\) \ ^ `\.| \| ^| `\. \ ^ `\)\^`\.hh^h`o(0 H\H^H`\hH) \^`\hH. \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH. 0^`0o(  H\H^H`\hH) \^`\hH. \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH.hh^h`o(0 H\H^H`\hH) \^`\hH. \^`\hH. 4\4^4`\hH)  \ ^ `\hH. | \| ^| `\hH.  \ ^ `\hH) \^`\hH.hh^h`.^`.pp^p`.@ @ ^@ `.^`.^`.^`.^`.PP^P`., [#VcYIy<|q~a (laT :" 5~ F8 ]ImZs Ehm^q0O+|kbP}K \YRn(?nk /#D_xnO$+:GdeFOOd@TrS0D&Ozg2nQE_ZgPt 3 i|~,8 !D2~<g5s,,         `ҡ        f >lF)t             ntU                _        l'         |L        lx`l              PP        B         .        lܘb        v\        \|F        R-        $|        *>         Y        Ѫ        Zz         ~        4-M        t>r        ,H        ]fҚ       8e2\)Z      .6        Fӂ        ~                Ra^        !        (熮        n)        t 1        jS        |7        lP(        F        *        @8.PUnknownGz Times New Roman5Symbol3& z Arial;ўSOSimHei;[SOSimSun1NSe-N[ htF4tF, 7 9!-!),.:;?]}    & 6"0000 0 0 00000 =@\]^([{  0 0 00000;[2$ ? 3qHYm_lwؚI{Ye 0L?e{tf[ 0f[Ջ'Y~bO(uwzjOh+'0 , H T `lt|)㽭ʡߵȽѧѧԴord㽭 ҪʹȽҪҪNormalwzj3jMicrosoft Word 9.0@Ik@ˉ"@8,,՜.+,0 hp   ѧԺe7 $  )㽭ʡߵȽѧѧԴ Ŀ  !"#$%&'()*+,-./012345789:;<=>?@ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ[\]^_`abcdefghijklmnopqrstuvwxyz{|}~Root Entry F< ,1Table6WordDocument2jSummaryInformation(DocumentSummaryInformation8CompObjfObjectPool< ,< ,  FMicrosoft Word ĵ MSWordDocWord.Document.89q